duminică, 30 septembrie 2012

S-a lansat Scoala de Gandire Altfel


Vineri 28 septembrie si sambata 29 septembrie 2012, a avut loc un eveniment inedit.

In cadrul Zilei  Educatiei Nonformale*, la sediul firmei Premium Teaching
(mai multe informatii:  http://www.cursuri-premium.ro) s-a lansat Scoala de Gandire Altfel


Evenimentul  a fost  GRATUIT si s-a adresat tuturor celor care vor sa depaseasca STEREOTIPURILE vietii cotidiene. Desi a fost o vreme foarte frumoasa de “vara indiana” aproximativ 40 de persoane au participat la acest eveniment exprimandu-si in acest fel interesul fata de tematica propusa. Toti cursantii au primit si cate o diploma de participare la toate workshop-urile, eliberata de Premium Teaching.





Ne cerem scuze celor pe care nu am reusit sa ii surprindem in fotografii dar pe care ii apreciem la fel de mult. 

Participantii au beneficiat de urmatoarele workshop-uri:
PERSONAL BRANDING

Trainer: Monica Rosu  

La finalul acestui workshop participantii s-au familiarizat cu notiunile de baza utilizate in creearea  unui brand personal prin intermediul caruia vor inregistra evolutii atat in viata profesionala cat si in viata privata.
E TIMPUL SA TE REINVENTEZI

Traineri:
  • Mariana Petcu    

  • Cristina Musat     


La finalul workshop-ului particpantii au descoperit fatete noi ale personalitatii lor, si au luat contact cu primele notiuni de gandire creativa si cu modalitatile prin care se pot elibera de stereotipurile care le blocheaza evolutia.

NIVELELE CONVINGERILOR IN STABILIREA OBIECTIVELOR PERSONALE

Trainer: Alina Florentina Margineanu

La finalul workshop-ului participantii au facut un exercitiu de introspectie care le va folosi in armonizarea convingerilor profunde cu obiectivele pe care si l-au propus.


* Eveniment organizat in cadrul Programului Invatare pe toata Durata Vietii in cadrul proiectului N.O.N.F.O.R.M.A.L., finantat de Comisia Europeana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu