sâmbătă, 9 februarie 2013

CE PUTEM FACE PENTRU A NE CRESTE SANSELE SA NE GASIM UN JOB?

Multi dintre noi se confrunta zilnic cu dificultatea de a-si gasi un job. Fie ca sunt tineri abia iesiti de pe bancile scolii, fie ca sunt persoane trecute de prima tinerete toti se izbesc de aceeiasi realitate: desi au respectat toate regulile de redactare a unui CV profesionist, desi au tinut cont de toate recomandarile specialistilor in redactarea scrisorilor de intentie, au obtinut recomandarile solicitate,   si-au exprimat dorinta de a invata, de a se perfectiona, au aplicat la toate site-urile de job-uri posibile si multe altele nu s-a petrecut minunea: NU SI-AU GASIT UN LOC DE MUNCA!
 
Departe de mine de a da sfaturi si a oferi retete, ceea ce va propun este sa incercati sa GANDITI PUTIN ALTFEL decat erati obisnuiti. In momentul in care vedem ca nu se intampla ceea ce ne dorim, poate ar trebui sa schimbam ceva in mod RADICAL in paradigma noastra de viata. Poate ar trebui sa ne punem intrebari de genul: Ce anume imi doresc cu adevarat sa fac? Care sunt competentele pe care le am la un moment dat? Oare nu as putea sa combin calitatile pe care le am in asa fel incat sa imi incerc norocul in alt domeniu la care nu m-am gandit pana acum? Cum as putea sa ma prezint in asa fel incat sa ma deosebesc de ceilalti si sa ma fac remarcat?
 
Sirul intrebarilor poate continua, dar ce este important este sa trezim in noi acel ceva UNIC care ne poate conduce spre SUCCES. Ne uitam de multe ori la persoanele din jurul nostru care au succes si poate ne intrebam de ce anume nu reusim si noi?
 
Multi dintre noi am citit sau macar am auzit de cartile de literatura motivationala si avem macar un prieten / o cunostinta care a urmat un curs de dezvoltare personala. Cat de convinsi suntem de ceea ce sustin aceste carti? Cat de mult credem in ceea ce se preda la aceste cursuri? Eu v-as propune un exercitiu: intrebati-i pe cei care au urmat intocmai ceea ce au aflat din aceste carti sau la astfel de cursuri si veti constata cu uimire ca majoritatea au REUSIT. Succesul nu vine peste noapte, ci dupa o perioada de perseverenta in care se produc niste transformari URIASE in fiinta, in modul de a gandi si actiona al celor care cred in ceea ce au aflat.
 
Daca vreti sa va convingeti, eu va invit la workshop-ul "GANDIRE CREATIVA" care va avea loc in seara zilei de 13 fabruarie 2013. Pentru mai multe amanunte accesati link-ul http://www.cursuri-premium.ro/Site/Gandire%20Creativa.html
O seara buna,
Mariana PETCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu